مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف

موجر خانه مادرم با گذشت 2 روز از قرارداد هنوز کاملا تخلیه نکرده، بنگاه با بنده که پسرش هستم تماس گرفته که برای تحویل کلید در بنگاه حاضر بشوم، وقتی به بنگاه مراجعه نمودم بنگاه به من گفت که ایشان اکثر وسایل رو تخلیه و هم اکنون در حیاط منزل در حال جا به جایی آخرین وسایل هست.

بنده به ملک مراجعه کردم برای تحویل و بررسی خسارت احتمالی، زنگ زدم، پسر مستاجر در را باز کرد اجازه گرفتم و وارد شدم، وقتی وارد زیرزمین شدم تا با مستاجر صحبت کنم ایشان به بنده حمله کرد که چرا چک تخلیه را به اجرا گذاشتم.

بنده به هر نحوی از دست ایشان به بیرون فرار کردم اما به همراه پسرش با چوب به بنده حمله کردند همراه با فحاشی، در همین حین بنده با گوشی موبایل از ایشان که چوب در دست داشت و فحاشی می‌کردند فیلم گرفتم.

سپس با 110 تماس گرفتند و به بنده تهمت ورود به عنف و تخریب وسایل منزل را زده اند، پلیس صورت جلسه را با توضیح مستاجر و همچنین گفته های من نوشت. البته سرباز دوربین به سینه داشت و از داخل منزل فیلم برداری کرد.

بنده دچار کبودی و زخمی هستم و برای شکایت اقدام کردم، آیا مستاجر می‌تواند بنده را برای ورود به عنف محکوم کند؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در دادگاه می توانید همین توضیحات را مطرح کنید دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی با ارائه دلایل و مدارک عنوان کنید که با قرار قبلی و برای برسی منزل به آنجا مراجعه کرده اید و خودشان اجازه این کار را داده اند خیر

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام دفاعیات مذکور را مطرح کنید تا تبرئه شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی به توان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توضیحات ذکر شده را در قالب لایحه دفاعیه به دادگاه تقدیم کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بستگی به ادله دارد شما در دادگاه می توانید همین توضیحات را مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مدارک و مستندات می بایست بررسی شود