مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بیمه دوران حق التدریس دانشگاه

با سلام و احترام
بنده در دوران تحصیل ارشد و پس از فارغ تحصیلی مشغول حق تدریس در دانشگاه پیام نور بودم و حتی در برخی واحد ها مدیر گروه بوده اما متاسفانه ان زمان بیمه ای برای من رد نشده ایا می تونم الان به دیوان عدالت اداری شکایت کنم؟
و برای طرح دعوی چه مدارکی باید ضمیمه گردد.
ممنون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اطلاع از امور آموزشی و ریاست حسابداری دانشگاه پیگیری کنید اگر دلایل کافی برای اثبات ادعایتان دارید از دیوان عدالت اداری می توانید اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بله می بایست برای شما بیمه لحاظ می شد می توانید دادخواست بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق اداره کار شکایت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اداره کار و سپس دیوان قابل پیگیری است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

ظاهرا حقوق کارکنان حق التدریسی وفق قانون کار پرداخت میشود که در این صورت به دیوان عدالت اداری ربط نداره باید به اداره کار شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا از طریق اداره کار پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا تدریس در دانشگاه به صورت ساعتی میباشد و حق بیمه پرداخت نخواهد شد

و شما مشمول قوانین اداره کار خواهید شد و نه دیوان عدالت اداری

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله می توانید فیش حقوقی و مدارکی که ارتباط کاری‌شما را ثابت می کند.

یک وکیل :

سلام بله امکان پیگیری وجود دارد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از طریق دیوان عدالت شکایت نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از نهاد دانشگاه پیام نور پیگیری نمایید و برای طرح دعوا در دیوان عدالت اداری با ارائه مدارک مشغول تدریسی حق بیمه تان را دریافت کنید