مشاوره حقوقی رایگان - پیامک دادخواست

با سلام
پیامکی با عنوان ثبت دادخواست شما لینک رو باز کردم و نام و نام خانوادگی شماره همراه و کد ملی رو براشون فرستادم . لطفا راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بنظر لینک کلاهبرداری بوده است
احتیاط نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اشتباه کردی کلاه بردار بوده حذفش کن ولی شماره شو داشته باش ممکنه زنگ بزنه پول ازت بخواهد!!!

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه کلاهبرداری بوده ،
پیامک های ابلاغیه یا مرتبط با مسائل قضایی تنها از سر شماره ADLIRAN ارسال می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
این پیامک جعلی و امکان سوء استفاده از اطلاعات شما وجود دارد.
می توانید از طریق پلیس فتا موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
چنین پیامک هایی کلاهبرداری از سوی سودجویان است. لطفا به چنین پیامک هایی پاسخ ندهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

به دفتر خدمات قضایی مراجعه نمایید تا موضوع مشخص گردد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

طلام
اشتباه کرده اید . اگر کد برای شما ارسال شد هرگز آن را برای کسی نخوانید و نفرستید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کلاهبرداری است لینک را و شماره پیامکی را به پلیس فتا معرفی و شکایت کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به صرف وجود پیامک های این چنین نباید مشخصات شخصی و فردی و علی الخصوص حساب های بانکی را ارسال نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

جعلی بوده است ثبت شکایت به شما لینک نمیدهد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پیامک های ابلاغیه یا مرتبط با مسائل قضایی تنها از سر شماره ADLIRAN ارسال می شود کلاهبرداری. بوده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام لینک مورد نظر کلاهبرداری است و به کرات پلیس محترم فتا را به اطلاع مردم می رساند