مشاوره حقوقی رایگان - دریافت وکالتنامه بلاعزل بعد از انتقال سند رسمی

سلام
زمین مسکونی را خریداری کردم و جهت ساخت آن نیاز به وام داشتم به پیشنهاد دوستم ریس بانک بود سند زمین را بنام همسر وی انتقال دادم و در همان روز از وی وکالتنامه تام اختیار فروش و بلاعزل گرفتم وصورتجلسه ای تنظیم نمودیم که سند زمین صوری فقط جهت دریافت وام بانکی
بنام خانم ...همسر دوستم انتقال گردیده
ولی متاسفانه بعد گذشت چندسال و تکمیل ساختمان حاضر به انتقال سند بنام بنده نشد و باطرح دعوی ادعا مالکیت و فسخ دوران وکالتنامه اینجانب با عدم ذکرواقعیت و عدم ارائه صورتجلسه تنظیم شده که واضح اقرار به صوری بودن انتقال
سند را مشخص می نمود با حیله تقلب و در عدم حضور بنده حتی در جلسه رسیدگی
دادگاه را مجاب به اخذ رای و ابطال وکالتنامه نمود که استدلال رای دادگاه این بود که به بنده وکیل مدنی بودم و مالک اصیل شخصی که سند بنام هست میباشد.
حال باوجود عدم ارائه صورتجلسه که صوری بودن موضوع را مشخص می‌کند آیا با دادخواست حیله تقلب نتیجه میگیرم که واقعيت به دادگاه محرز بشه ؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شما حتما باید وکیل بگیرید تا ایشان دادخواست بطلان معامله به علت صوری بودن را تنظیم کنید
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی متن وکالتنامه و جزئیات بیشتر و گفتگوی متقابل دارند تا اظهار نظر دقیق بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست ابطال اسناد انتقالی و ابطال سند مالکیت صادره به نام خوانده به علت صوری بودن انتقال سند اقامه نمایید و به اقرارنامه ایشان استناد نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر موضوع نیاز به بررسی صورت جلسه و وکالت نامه دارد تا بتوان موضوع خواسته مناسب به شما ارائه گردد بهتر است تماس بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

نیاز به بررسی مدارک دارد اثبات صوری بودن معامله وکالتنامه شما و صورتجلسه های فوق کمی مشکل است حتما با وکیل موضوع را پیگیری کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست ابطال سند مالکیت به دلیل صوری بودن انتقالات بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پاسخ شما نیاز به بررسی و گفتگوی بیشتر دارد