مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان

سلام ما در یک آپارتمان 3طبقه، 3واحدی و در طبقه دوم هستیم و همسایه در حیاط مشاع ساختمان به تعداد بیش از 30گلدان در حیاط و 3دوچرخه و یک ماشین بچه در حیاط مشاع گذاشته و تخت بزرگ و صندلی در حیاط مشاع گذاشته، و در پاگرد پشت بام بوفه بچه، فرش، موکت، گاز، سیروپیاز و مابقی وسیله گذاشته حال سوالم این است که در اپارتمان قانونی هستش برای حیاط مشاع یا اینکه هرکسی هرچیزی را دوست دارد میتواند در هر قسمت از حیاط و محوطه بگذارد، حال با این کارهای ایشان دیگر جایی برای گذاشتن وسایل من در پاگرد و حیاط نیست آیا من در این مورد شکایت کنم قاضی دستور به جمع آوری وسایل ایشان میکند یا میتواند وسایلش را بگذارد و در ضمن طبق سند رسمی نوشته حیاط، پشت بام و پاگرد و پله مشاع میباشد و این طبقه اصلا سندی هم ندارد و من سند رسمی هم دارم با شکایت من میتوانم وسایلش را جمع اوری کنم و ساختمان ما چون 3طبقه هستیم مدیر ساختمان نداریم و قانونی در این مورد هستش یا خیر؟؟ باتشکر

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ؛ رفع مزاحمت شکایت کن. و درضمن سعی کن با همسایه ها مدارا کنی.