مشاوره حقوقی رایگان - تصادف سپر به سپر

سلام وقت بخیر
من چند روز پیش داشتم از پارک خارج میشدم که سپر عقب ماشین به سپر عقب ماشین عقبیم برخورد کرد یخورده از سپر ماشین طرف ترک خورده پلیس امد اعلام کرد که مقصر منم قرار شد که بیمه هزینه سپر طرف رو تقبل کنه بیمه واسه طرف مبلغ 1میلیون و500 تعیین کرده اما به گفته طرف هزینه تعویض سپر نزدیک به 3 میلیون هست و از من بقیه هزینه رو درخواست کرده.
حالا طرف در صورتی که من قبول نکنم مابقیه هزینه‌رو‌پرداخت کنم میتونه شکایت کنه‌ روی من یا اینکه چون سمت بیمست من هیچکارم.
و اینکه افت قیمت شامل سپر میشه یا فقط شامل بدنست؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خسارات حاصل از تصادف به دو دسته کلی مستقیم و غیر مستقیم تقسیم می‌شوند. خسارات مستقیم خساراتی هستند به طور محسوس دیده می‌شوند و با استفاده از هزینه پرداخت شده توسط بیمه جبران می‌شوند. خسارت غیر مستقیم اما خسارتی است که ظاهری نیست و فقط باعث کاهش ارزش خودرو می‌شود. به این خسارت غیر مستقیم، خسارت افت قیمت خودرو گفته می‌شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین مقصر با افسر است
افت قیمت نیز تنها با ماشین های ساخت سه سال قبل است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
امکان شکایت وجود دارد ،
و افت خودرو نیز در صورت اعلام نظر کارشناس تعلق می گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله
و بیمه باید تمام خسارت را
پرداخت نماید
ولی مبلغ افت قیمت بر عهده شما میباشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

افت ماشین و... از شمول بیمه خارج است و باید دادخواست داده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین خسارت با کارشناس رسمی دادگستری است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر سپر افت قیمت ندارد شما هم میتونید به میزان تعیین شده اعتراض کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مقصر را کارشناس تعیین خواهد کرد وصول نظریه کارشناسی قابل اعتراض است می‌توان بدان معترض شد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

هزینه ها توسط بیمه قابل دریافت است در خصوص افت قیمت خودرو معمولاً ماشین های ساخت 5 سال به این طرف و در برخی خودروها قابل دریافت است البته بیمه خسارت افت قیمت را پرداخت نمی‌کند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نظر کارشناس راهور در این جا ملاک است که البته قابلیت اعتراض هم دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و خسته نباشید که تا سقف تعهدات بیمه موظف به پرداخت است اما افت قیمت جداگانه محاسبه میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما و ایشان با هم برید بیمه دلیل عدم پرداخت را سوال کنید
افت قیمت شامل سپر نمی شود