مشاوره حقوقی رایگان - درخواست اجرت المثل

یه بنده خدایی میخوان از خانومشون جدا بشن‌
خانم درخواست طلاق داده و چون منزل رو ترک کرده درخواست نفقه که دادن، نفقه بهشون تعلق نگرفته.
الان هم درخواست اجرت المثل دادن.
الان آقا میتونن بابت اینکه طلاق از طرف خانم بوده و خانم خونه رو ترک کردن (تمکین نمیکنن) از پرداخت اجرت المثل هم معاف بشن درسته؟
ممنون میشم راهنمایی بکنین و بگین چجوری آقا میتونن اعتراض بکنن

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اجرت المثل ایام زوجیت و نفقه معوقه قابل مطالبه است‌.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در دعوای اجرت المثل به این موضوع استناد کنند تا بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر ، آقا باید ثابت کند که اقداماتی که همسرشان در منزل انجام میداده رایگان بوده است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر اجرت المثل ایام زناشویی باید پرداخت شود ولی زوج میتواند دفاع نماید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اجرت المثل ایام زوجیت بابت شستن و اتو کشیدن و جارو زدن و... است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اجرت المثل ایام زوجیت ربطی به عدم تمکین فعلی ایشان ندارد ولی دورانی که در منزل همسر نبوده قاعدتا اجرت المثل به وی تعلق نمی گیرد . در جلسه رسیدگی زوج می تواند با دلیل و مدرک از خود دفاع نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ممکن است دادگاه اجرت المثل را قبول نکند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مستلزم بررسی اسناد و مدارک شما است بسته به ضوابط امر متفاوت است

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اجرت المثل حق زوجه و بابت زحماتی است که سال‌ها در منزل زوج متقبل شده و ربطی به ناشزه بودن زوجه و درخواست طلاق شان نداردو با نظریه کارشناسی تعیین می گردد �‌توانند نهایتاً به مقدار اجرت المثل اعتراض کنند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اجرت المثل در این حالت به این خانم تعلق نمیگیرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیلی اجرت المثل به زوجه تعلق میگیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اجرت المثل ربطی به تمکین الان ندارد به سالهایی که در خانه شوهر بوده تعلق می گیرد