مشاوره حقوقی رایگان - بازی انفجار جرم است

سلام من تقریبا یک ماهی هست بازی انفجار رو بازی می‌کنم و حدود 10 ملیونی بردم الان بازی کنم حسابم مسدود میشه مشکلی پیش میاد بنظرتون

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

بله اگر جز سایتهای شرط بندی وقمار باشد حسابهایتان مسدود می گردد که باتوجه به برداشتی ها مجازات برای شما در نظر گرفته می گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله . اقدامات شما جرم تلقی میشود و حسابتان از دادستانی کل مسدود خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله در صورتی که مصداق شرط بندی و قمار داشته باشد واجد عنوان مجرمانه است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله جرم قماربازی است و به دادسرا معرفی خواهید شد و مجازات خواهد داشت و تمام حساب های شما مسدود خواهد شد و ...

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله چون این بازی ها مطابق مقررات قانونی به ثبت نرسیده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
با پلیس فتا تماس بگیرید و بپریید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله شرط بندی و قمار حرم است.
ممکن است دستگاه قضایی متوجه موضوع بشه که در این صورت حساب شما مسدود می شود و مبلغی که برده اید به نفع دولت ضبط می شود.
از طرفی از نظر شرعی نیز شرط بندی و قمار حرام است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی قطعا شرط بندی و قمار جرم است و ورود به سایت های شرط بندی موجب مسدودی حساب تشکیل پرونده قضایی خواهد شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
سایت شرط‌ بندی و قمار است که منتج به مسدودی حساب شما خواهد شد.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله اگر از موارد قمار و گروه بندی باشد قابل پیگیری توسط دادستانی است و حساب های شما مسدود می گردد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام به دستور قضایی این گونه سایت ها معمولا بسته و حساب ها مسدود می‌شود تا تعیین تکلیف شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران نباشد بله