مشاوره حقوقی رایگان - اجور معوقه

با سلام من به شخصی ماشین اجاره دادم ماهانه به مبلغ 4.500 م و ایشون 1 ساله به من پول نداده و ادعای سرقت خودرو رو به دادگاه اراعه داده و الان دستور توقیف ماشین رو به صورت خودجوش گرفته اما بنده تا الان هیچ گونه دخالتی در انجام امور سرقت یا توقیف خودرو یا موارد قانونی سرقت خودرو بعد از اعلام سرقت طرف مقابلم انجام ندادم به صورت کلی(بی تفاوت)بودم الان من برای اجور معوقم دادخواست دادم میخواستم بدونم آیا از زمان سرقت به بعد هم به من اجاره بها خودرو تعلق میگیره.قاضی ازم پرسید ماشین الان کجاست گفتم دست خودشه (بنده به قاضی هم گفتم ایشان پول من رو تو یک سال نداده هیچ الکی ادعای سرقت خودرو هم داره و خودش می‌تونه به صورت خودجوش دستور توقیفش رو بگیره)منظورم فیلم بازی کردن طرف مقابل برای اینکه خودرو سرقت شده.... آیا از زمانی که خوانده اعلام کرده سرقت خودرو صورت گرفته اجاره بها از آنجا به بعد به بنده تعلق میگیرد یا خیر؟!هنوز قرار داد اعتبار داره و دوساله هستش

پاسخ ها :

سیدمجتبی علوی

جناب آقای سیدمجتبی علوی:

ید مستاجر بر مال ید امانی هست و اگرتعدی یا تفریطی نکرده و خودرو از وی سرقت شده باشه مسوولیتی متوجه وی نخواهد بود