مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

من شوهرم اخلاق نداره و سابقه اعتیاد داره جدا ازهم هستیم ورای تمکین هم اومده هیچ نفقه ایم بهم نداده من میخوام طلاق بگیرم بنظرتون من چجوری میتونم بدون رضایت اون طلاق بگیرم؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست مطالبه نفقه و اجرت المثل و مهریه در تا با حربه مالی مجبور به طلاق شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

زوجه باید عسر و حرج خویش را اثبات نماید؛ در غیر این صورت امکان طلاق وجود ندارد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما باید اول تمکین عام بکنید یعنی بگی من رای تمکین را اجرا میکنم به شرطی که خانه مستقل با وسایل کافی داشته باشد.
دوم اینکه وقتی رفتی خونه او ازش تمکین خاص نکنی بعنی همبستر نشوی.
سوم جهیزیه ات را باحکم دادگاه یا با موافقت وی ودر حصور چند شاهد ببری جایی دیگه نگهداری یا بفروشی چهارم اینکه ماهانه یا هفتگی یا روزانه ازش نفقه بگیر اگر نداد همانجا باش ولی دادخواست نفقه بده. بقیه موارد را از طریق مشاوره تلفنی دادراه بامن تماس بگیر تا بیشتر و کاملتر توضیح بدهم. وکیل کشاورز

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طلق قانون ، زوجه برای اقامه درخواست طلاق باید دلیل داشته باشد و دلایل خود را در دادگاه احراز و اثبات نماید

و شما باید مرحله به مرحله جلو بروید ابتدا درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اعلام کراهت و بذل مهریه می توانید طلاق بگیرید.
اگر حکم الزام به تمکین به نفع شما باشد و نفقه پرداخت نکند و اجرائیه برای نفقه گرفته باشید می توانید به دلیل عدم پرداخت نفقه طلاق بگیرید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

باید در عسر وحرج بودن خود را ثابت نماییدوالا دادگاه با تقاضای شما به خودی خود موافقت نمیکند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
پاسخ این سوال نیاز به گفتگوی تلفنی دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

رأی تمکین یعنی شما ملزم به تمکین شده اید؟ آیا مسکن مستقل و متناسب با شأن شما فراهم شده؟ در خصوص اعتیاد آیا همچنان معتاد است؟

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مصادیق عسر وحرج وجود دارد با بذل بخش یا تمام مهریه خود دادخواست طلاق بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست رسم و حرج خود را اثبات کنید در این خصوص میتوانید تماس بگیرید چرا که جزئیات نیاز به گفتگو بود دارد مرد اما با اثبات عسر و حرج که اعتیاد نیز می تواند یک مورد از آن باشد این شانس را دارید

شکوفه ملک

سرکار خانم شکوفه ملک :

باید به استناد اعتیاد و عدم پرداخت نفقه دادخواست طلاق به درخواست خودتون بدین

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تنها اعتیاد مضر شرایط عسر و حرج را فراهم می آورد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای طلاق یا باید یکی از دلایل 12 گانه موجود در سند نکاح را داشته باشید با اینکه بتوانید عسر و حرج تان را ثابت کنید ،
لازم به ذکر است اعتیاد همسرتان در صورتی که دو بار حداقل سابقه ترک ناموفق داشته باشند ، متجاهر باشد ، یا اینکه اعتیاد ایشان به مواد شدید باشد و یا آنکه به اساس زندگی مشترک خلل وارد آورد از جمله شرایط موثر برد در دعوی طلاق می باشد

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

زوجه برای طلاق باید عسر و حرج خود را اثبات کند‌.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شما می توانید از ایشان تمکین خاص نکنید و در منزل ایشان حاضر و زندگی کنید و بابت نفقه ها اجراییه صادر و اگر اموالی دارد یا حساب بانکی توقیف نمایید پس از آن اجرت المثل و مهریه را به اجرا بگذاریدتا با فشار بر ایشان راضی به طلاق گردند. در غیر اینصورت می بایست عسرو حرج خود را اثبات نماید که کمی سخت است