مشاوره حقوقی رایگان - فوت کارگر ساختمانی

باسلام
برادر من 11ماه پیش در کار ساختمانی از ارتفاع سقوط میکند و فوت میکند، ساختمان فقط بیمه حوادث بیمه پاسارگاد اشت که میگن فقط دیه فوتی تعلق میگیرد، ایا جز دیه فوتی برای خانواده برادرم ک همسر و دوتا بچه دارن، میشود برای مستمری اقدام کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود دیه قابل مطالبه است
مستمری نیز امکان‌ پذیر است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ظاهرا به شما فقط دیه فوت تعلق خواهد گرفت

طبق قانون اصل بر تعدد دیات و عدم تداخل دیات است مگر در قانون خلاف آن ذکر شده باشد

طبق قانون در صدمات غیرعمدی
اگر فوت در اثر سرایت برخی از صدمات نباشد دیه صدمات غیر مسری در دیه نفس تداخل نمی نماید و باید دیه فوت و دیه صدمات غیر مسری جداگانه محاسبه و پرداخت گردد

ولی اگر فوت در اثر سرایت برخی از صدمات باشد دیه صدمات مسری در دیه نفس تداخل مینماید و فقط دیه فوت پرداخت خواهد شد

و در مورد شما اگر فوت بر اثر سرایت صدمات دیگر نباشد شما میتوانید دیه صدمات غیر مسری را از خود کارفرما مطالبه نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه از بیمه و با مقصر قابل مطالبه است.
برای مستمری اگر بیمه تامین اجتماعی نباشد ممکن نیست.
برای حق بیمه می توانید از اداره کار پیگیری کنید تا حق بیمه واریز شود اگر بیمه تامین اجتماعی داشته باشد می تواند مستمری دریافت کند

محمد صفری

جناب آقای محمد صفری :

سلام
پرداخت مستمری در صورت قصور پیمانکار و عدم تهیه ی لوازم ایمنی ، از پیمانکار قابل مطالبه است .

یک وکیل :

با سلام
برابر سوابق بیمه بله

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی در صورتیکه سوابق بیمه داشته باشند بله امکان پذیر است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دیه تعلق می گیرد لیکن مستمری متاسفانه خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از طریق کارگزاری بیمه مربوطه بپرسید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

حوادث کار به شخص آسیب دیده داده می‌شود اگر فوت کرده باشید یه وراث وی قاعده دیگری وجود ندارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرایط سنواتی وی مطابق قانون باشد وتایید گردد امکانپذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت قصور پیمانکار و عدم تهیه ی لوازم ایمنی ، از پیمانکار قابل مطالبه است .

یک وکیل :

دیه قابل مطالبه می باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر چنانچه قبل از فوت خود را نزد سازمان تامین اجتماعی بیمه کارگران ساختمانی کرده باشد مستمری به همسرش داده می شود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه سوابق بیمه داشته باشند امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام دیه تعلق میگیرد اما اگر تحت قرارداد کارفرما بوده اند می توان اقدام.کرد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام... باید دید که برادر شما، خود را نزد تامین اجتماعی بیمه نموده یا نه و این که طبق قانون مسوولیت مدنی، برخی از خسارات قابل مطالبه می باشد از ناحیه ورثه وی...

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بستگی به شرایط سابقه کار و ببمه ایشان دارد