مشاوره حقوقی رایگان - مشکل مدت زمان خدمت

سلام. بنده سال 89 با مدرک تحصیلی فوق دیپلم رفتم خدمت سربازی و در مهر ماه سال 90 برای کارشناسی قبول شدم و از خدمت ترخیص شدم مجدد بعد از اتمام تحصیل در مقطع کارشناسی از تاریخ یک اردیبهشت 93لغایت16بهمن ماه 93خدمت کردم مجموع خدمت بنده 21ماه بوده اما داخل کارت پایان خدمت فقط مدت خدمت در سال 93 آورده شده اون 11ماه قبل را از کجا پیگیری کنم و بیارم تو کارت پایان خدمت

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از سازمان نظام وظیفه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از سازمان نظام وظیفه عمومی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 096480

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق نظام وظیفه یا یکان خدمتی خود پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به ارگان مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود آنگاه تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

باید حتما در کارت ذکر گردد
از طریق یگان محل اعزام پیگیری نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

کارت پایان خدمت که بیا یعنی شما خدمتتان تمام شده است برای 11 ماه خدمت که کارت صادر نمی کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
از نظام وظیفه و یا تلفن 096480 تماس بگیرید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق یگانی که در آن ترخیص شده اید پیگیری نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

سوال شما حقوقی نیست از نظام وظیفه پیگیری نمایید