مشاوره حقوقی رایگان - دیر کرد صدور پایان خدمت

سلام خسته نباشید عرضم به حضور شما بنده سال 93خدمت سربازی را به اتمام رساندم ولذا ازاون اون موقع تا الان سیستم سازمانی داشتن به هرطریقی نتوانستم در دور خود بخاطر کارت سربازی جایی مشغول به کار بشم بخاطر کارت سربازی جایی برام کار ندادن بخاطر بیمه اش و میخواستم سوال کنم که آیا به خاطر صادر دیر کرد کارت سربازی غرامت برام تعلق میگیره یا نه ممنون میشم جواب سوالمو بدین

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حتما در این مدت 8 سال که کارت سربازی شما صادر نشده است موانع قانونی وجود دارد . بهتر است حتما به شکل حضوری از طریق سازمان نظام وظیفه ، این قضیه را پیگیری بفرمائید .

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر امکان گرفتن غرامت در این مورد نیست