مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی زودتر از ناجا

سلام 24 سال خدمت دارم 650 روز هم بیمه تامین اجتماعی میخواهم زودتر بازنشسته بشوم دیسک کمر هم دارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حتما اول باید ان 650 روز را به بیمه نیروهای مسلح انتقال دهید بعد که به سابقه مزید شد انوقت درخواست بازنشستگی پیش از موعد بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای امکان بازنشستگی بستگی به سن شما دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقاضای ارجاع به کمیسیون مربوطه کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام نظر کمیسیون پزشکی ناجا ملاک است و در صورت اعتراض به کمیسیون عالی پزشکی فرستاده خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است اقدام نمایید
جهت از کار افتادگی باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد....
واما،
*شرایط بازنشستگی برای آقایان به صورت زیر است:*

اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 50 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.

اگر حداقل 60 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، میتوانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.

*شرایط بازنشستگی برای زنان به صورت زیر است:*
?اگر 35 سال سابقه بیمه داشته باشید، بدون محدودیت سنی می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر 42 سال سن و حداقل 20 سال سابقه کار دارید که بیمه آن پرداخت شده است، به شرط آنکه در جایی استخدام باشید و بیمه شما پرداخت شود، میتوانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 45 سال سن و حداقل 30 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.
?اگر حداقل 55 سال سن و حداقل 10 سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید بازنشسته شوید.اگر حداقل 55 سال سن و حداقل یک سال سابقه بیمه داشته باشید، می‌توانید با خرید الباقی سابقه مورد نیاز خود تا 10 سال از سازمان تامین اجتماعی، سابقه بیمه خود را به 10 سال رسانده و بازنشسته شوید.
?شایان ذکر است بانوانی که دارای سابقه مشاغل سخت هستند، به ازای هر سال سابقه، 1.5 سال سابقه محاسبه می‌شود. همچنین شرایط خاص بازنشستگی برای افرادی که جانباز و یا معلول میباشند نیز وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا با 25سال خدمت موافقت میشود درخواست خودرا ارایه نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
درخواست خود را ارائه نمایید در صورتی که مورد تایید کمیسیون مربوطه واقع شود با آن موافقت خواهد شد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با موافقت کمیسیون پزشکی و پرداخت 650 روز حق بیمه �قیمانده می‌توانید درخواست بازنشستگی نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارک پزشکی را به کمسیون ارجاع دهید و درخواست اورا هم ارایه کنید