مشاوره حقوقی رایگان - حکم تخلیه مستاجر

با سلام
در مورد زیر آیامیتوان حکم تخلیه فوری از ثبت اسناد(اجرای ثبت) بدون مراجعه به دادگاه یا شوری گرفت؟
اجاره نامه در بنگاه املاک نوشته ایم هم اکنون مستاجر از شرایط اجاره نامه تخطی کرده (عدم پرداخت اجاره ماهیانه و غیره )

پاسخ ها :

گلچین آقایی

سرکار خانم گلچین آقایی :

باسلام خیر باید از دادگاه اقدام فرمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا در صلاحیت ثبت نمیباشد

شما باید دادخواست دستور تخلیه فوری در شورا مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

بدون مراجعه به مراجع قضایی نمی‌توان اقدامی کرد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

خیر چون اجاره نامه عادی است

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
خیر ، در این موارد اجاره نامه باید در دفاتر اسناد رسمی ثبت گردیده باشد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر قرارداد بنگاه سند عادی هست و باید ابتدا مستندا به شروط قراردادی، اظهارنامه فسخ را ارسال بفرمایید و سپس دادخواست تخلیه و فسخ بدهید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

در صورتی که قرارداد رسمی باشد ، به دلیل آنکه سند رسمی ضمانت (قدرت) اجرای قوی تری دارد و مراحل آن سریع تر انجام می شود اجرای ثبت بهتر است.

به موجب ماده 9 آیین نامه اجرائی درخواست صدور اجرائیه جهت تخلیه مورد اجاره از دفترخانه تنظیم کننده سند به عمل می آید.سردفتر پس از احراز هویت و صلاحیت درخواست کننده اوراق اجراییه ظرف 24 ساعت در 3 نسخه به قید تخلیه محل عین مستاجره موضوع سند، تهیه و به مهر ویژه اجرا منقوش و جهت اقدام به دایره اجرای اسناد رسمی ثبت محل ارسال می کند.

طبق مفاد ماده 12 آیین نامه اجرایی روابط موجر و مستاجر اجرای ثبت موظف است با وصول اوراق اجراییه از دفترخانه ظرف حداکثر 24 ساعت نسبت به تشکیل پرونده و صدور دستور ابلاغ و تخلیه به مامور اقدام نموده و مامور مکلف است ظرف 48 ساعت اوراق اجراییه به شخص مستاجر ابلاغ کند و 3 روز مهلت برای تخلیه به او می دهند.

در صورتی که مستاجر ظرف 3 روز بعد از ابلاغ تخلیه نکند مامور اجرا برای اجرای اجراییه اقدام خواهد کرد.

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام . اجاره نامه شما عادی است و جهت گرفتن حکم تخلیه باید ب مرجع قضایی مراجعه کنید

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

باید از طریق شورای حل اختلاف برای تخلیه فوری اقدام کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

خیر باید دادخواست صدور حکم به تخلیه مورد اجاره بدهید و در دادگاه نیز رسیدگی می گردد