مشاوره حقوقی رایگان - عدم حصول صلح و سازش

سلام وقت بخیر. من برای طلاقم به شورای حل اختلاف مراجعه کردم بعد از مدتی یه ابلاغیه امد برای من که نوشته بود تصمیم نهایی این بود با توجه به عدم حصول صلح سازش پرونده از امار کسر و پس از برگه شماری به مرجع صالح به رسیدگی اعلام گردد میخام بدونم یعنی چی طلاق از طرف زوجه بوده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود یعنی دادگاه تصمیم گیری خواهد کرد شورا جهت صلح و سازش بوده....

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یعنی پرونده رفته دادگاه خانواده و در انجا ابلاغیه وقت رسیدگی ابلاغ خواهد شد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

یعنی پرونده شما را جهت رسیدگی به دادگاه خانواده میفرستن

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پرونده به دادکاه ارسال کردیده ووقت رسیدکی مجددا به شما ابلاغ میگردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پروندع شما از شعبه صلح و سازش شورا به دادگاه ارسال میشود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صلح و سازش صورت نگرفته و پرونده جهت تعیین نظر به دادگاه ارجاع شده

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام چون در شورا صلح و سازش انجام نشده پرونده برای رسیدگی به دعوی طلاق به دادگاه ارسال شده است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شورای حل اختلاف برای
صلح و سازش میباشد و در صورت عدم سازش پرونده به دادگاه ارسال خواهد شد

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،یعنی پرونده جهت رسیدگی به دادگاه ارجاع شده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده جهت رسیدگی به دادگاه خانواده ارسال می شود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام شورای حل اختلاف برای صلح و سازش است و زمانی که این اقدام صورت نگیرد پرونده برای رسیدگی به مرجع صلاحیتدار که در اینجا دادگاه خانواده می باشد ارسال خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

جریان پرونده شما به دادگاه خانواده ارجاع شده به علت عدم سازش

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
یعنی پرونده به دادگاه خانواده برای صلح و سازش ارجاع شده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام پرونده به شعبه خانواده ارجاع خواهد شد

شکوفه ملک

سرکار خانم شکوفه ملک :

سلام ابتدائا پرونده ها رو جهت سازش به شورا میفرستن و اگر سازش نشه جهت رسیدگی به اصل دعوا به دادگاه ارجاع میدن منتظر ابلاغ جلسه رسیدگی باشید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام یعنی پرونده شما برای رسیدگی به دادگاه خانواده می رود

الهه السادات میرحسینی

سرکار خانم الهه السادات میرحسینی :

باسلام
پرونده جهت رسیدگی به دادگاه خانواده ارسال و وقت رسیدگی به شما ابلاغ می شود.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

یعنی اینکه پرونده به دادگاه خانواده ارسال شده شما منتظر باشید تا ابلاغیه برای شما بیاد بعد به همون شعبه در تاریخ و ساعت مقرری که قید شده مراجعه میکنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

جلسه شورای حل اختلاف برای حصول سازش بوده چون سازش نکرده اید به خواسته شما در دادگاه خانواده رسیدگی می شود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

وكيل بگيريد طلاق جوانب مهم و بسياري دارد
عنداللزوم مشاوره تلفني نماييد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

پروند ها برای احتمال حصول سازش به شورای حل اختلاف ارجاع میشود در صورتیکه حاصل نشود به دادگاه اعاده می گردد تا مسیر قانونی را طی کند

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

پرونده برای رسیدگی به موضوع طلاق به دادگاه خانواده ارجاع می شود.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام مطابق قوانین جدید پرونده ها ابتدا به شورای حل اختلاف جهت صلح و سازش ارجاع می گردد و در صورت عدم حصول صلح و سازش به دادگاه ارسال می گردد و ادامه رسیدگی در دادگاه صورت میگیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی شورا یک مرجعی برای صلح و سازش است و هنگامی که این امر میسر نگردد شورا پرونده را به دادگاه ارسال می کند

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اقدامات شورا جهت سازش بی حاصل بوده و پرونده برای بررسی و صدور حکم طلاق به دادگاه خانواده ارجاع شده