مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب یارانه بابت مهریه

سلام. اردیبهشت امسال همسر سابق من باطرح شکایت مهریه تنها حساب بانکی من رو که برای یارانه بود مسدود کرد.درحال حاضر اون مشکل حل شده ولی حساب یارانه من هنوز مسدوده
چطور میتونم برای رفع مسدودی کارت یارانه اقدام کنم؟

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام همسرتون به واحد اجرای احکام مراجعه و تقاضای رفع توقیف حساب بدهدند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
منظور شما از اینکه اون مشکل حل شده واضح نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شعبه مربوطه که اقدام به مسدودیت کرده است به صورت حضوری جهت رفع مسدودی مراجعه کنید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق مرجعی که دستور توقیف داده پیگیری کنید و درخواست رفع توقیف بدهید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از اجرای احکام نامه بگیرید ببرید فرمانداری درخواست آزاد سازی نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از دادگاهی که مسدود کرده بخواهید رفع انسداد کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق مرجع مسدود کننده پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام زوجه باید درخواست رفع مسدودی حساب را نماید