مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

آیا حساب یارانه ی شوهر بخاطر مهریه و نفقه مسدود میشه؟چون پیگیر نفقه ی بچه م بودم که متوجه شدم یک سری از حساب های شوهرم مسدود و یک سری هم بسته شده اما من برای مهریه ی یکی از حساب های شوهرم رو مسدود کرده بودم، الان این برام سوال که اون خودش حساب یارانه ش رو مسدود کرده یا دولت؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حساب یارانه قابل مسدودی نیست مگر اینکه شخص دیگری چنین کاری کرده باشد.

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام
خود فرد قادر به مسدود کردن نیست مگر اینکه شخص ثالث این عمل رو انجام داده باشه یااز مرجع دیگه حساب توقیف بشه

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا اجرای احکام
، حساب یارانه را توقیف نخواهد کرد مگر

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
هر دو حالت محتمل است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله ممکن است اگر از اجرای ثبت مهریه را اقدام کرده باشید، اجرای ثبت هم طی دستوری به کلیه بانک‌ها دستور توقیف می دهد. اما خود شخص بدهکار که حساب خودش را مسدود نمی‌کند.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام احتمالا توسط مرجع دیگری توقیف شده است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
ممکن از مرجع دیگری مسدود شده باشد و معمولا یارانه را توقیف نمی نمایند

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ممکن از مرجع دیگری مسدود شده باشد و معمولا یارانه را توقیف نمی نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

مرجع دیگری مسدود شده باشد و معمولا یارانه را توقیف نمی نمایند