مشاوره حقوقی رایگان - عریضه رفع مسدودی حساب بانکی مستمری بهزستی

سلام. من خانمم برای مهریه حکم مسدودی حساب یارانه و مستمری بهزیستی را مسدود کرده. آیا حساب یارانه و مستمری بهزیستی را میشه مسدود کرد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید درخواست رفع مسدودی از مرجعی که مسدود کرده بکنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تا يک چهارم حقوق قابل توقیف می‌باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله برای رفع مسدودی می توانید از اجرای احکام نامه بگیرید و نامه را به فرمانداری ببرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام یارانه خیر و مستمری تا یک چهارم قابل توقیف است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حساب یارانه در قبال مهریه قابل توقیف نمی باشد.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

حساب یارانه را معمولا نمی توانند مسدود کنند و در شرایط خاص از طریق اجرای احکام پیگیری کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بطور کلی قابل توقیف است ولی می توانید اعتراض نمایید جهت نوشتن لایحه تماس بگیرید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تا یک چهام ازحساب های فوق را بابت محکوم به می تواند توقیف کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست درخواست رفع مسدودی حساب خود را داشته باشید