مشاوره حقوقی رایگان - عدم رضایت به شاکی

بنده چهار سال پیش از سوی فردی که با چاقو به نخاع من ضربه ای وارد کرد دچار ضایعه نخاعی شدم و رای دادگاه هم این بوده که متهم به پرداخت 266درصد دیه کامله محکوم شده الان هم در زندان است ولی دیه من رو نمیده و هیچ مالی هم به اسمش نیست و درخواست اعسار داده که باید 30 درصد دیه رو پیش پرداخت و مابقی دیه رو ماهی 2 درصد پرداخت کنه الان متهم به رو دادگاه رای کار کرده یک ماه داخل زندان کار میکند و 3 روز به مرخصی می آید من باید چه کار کنم لطفا مرا راهنمایی کنید ممنونم

پاسخ ها :

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام شما باید بتونید از ایشان مال پیدا کرده و به دادگاه معرفی کنید تا توقیف نمایند در غیر صورت باید زندان بماند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رای دادگاه لازم الاجراست تا زمانی که مالی از وی بدست نیامده طبق رای دادگاه دیه باید پرداخت گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که اموالی از او می شناسید می توانید معرفی نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تا زمانی که مالی از سوی محکوم علیه شناسایی نشود باید منتظر بمانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه نمی توانید اقدامی داشته باشید مگر اینکه مالی از ایشان یافت و به دادگاه معرفی نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق اجرای احکام مربوطه پیگیری کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید اجرای احکام ماهانه ازش بگیرند و به شما بدهند یا اگر ارثی بهش تعلق گرفت انرا توقیف کنی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام در هر حال متهم باید مبلغ دیه شما را طبق قیمت روز پرداخت نماید و تا زمانی که تمام مبلغ دیه را پرداخت ننماید در زندان خواهد بود و