مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

من اسمم مریم و میخوام تغییرش بدم به اتنا یا ایلین و زیر 18 سال هستم ایا امکانش هست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله پرونده مشابه با نام مریم و همچنین نام های دیگر داشته امکان تغییر برای شما وجود دارد اما میبایست دقیق اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید ، دادخواست تغییر نام تنظیم نمایید لیکن پدرتان به علت اینکه زیر 18 سال هستید انجام گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله باید توسط پدر شما درخواست داده شود