مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از کسی که به عمد زده به ماشین

سلام دیشب با خانواده توی مسیر اصفهان به سمت شاهین بودیم که یک L90با سرعت از بین ما و یک ماشین دیگه لایی کشید که نزدیک بود مارو از جاده خارج کنه.
دنبال ماشینه رفتیم ازش سبقت گرفتیم بعد سرعت ماشین رو آوردیم پایین که ببینیم راننده کیه پسره مرده جونه چرا این کارو کرده که اومد کنار ما از عمد با ماشین زد به ما که نزدیک بود ماشین از جاده خارج بشه پلاکشو برداشتیم و چون سر یکی از رقم ها شک داشتیم از یکی از پلیس های سیار استعلام پلاکشو گرفتیم.
می خواستم بدونم آیا ما اگه از این فرد شکایت کنیم حکمش چیه و چون ماشینمون بیمه بدنه نداشته آیا خسارت ماشین رو متحمل می شود

پاسخ ها :

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
چنانچه بتوانید سرعت غیرمجاز و برخورد را اثبات نمایید میتوانید از ایشان خسارت بگیرید