مشاوره حقوقی رایگان - فروش وکالتی زمین تعاونی مسکن.

با سلام.
در سال 1379 سهمیه زمین خود را توسط مبایعه نامه به شخصی فروختم و در سال 1385 وکالت بلاعزل به ایشان جهت فروش داده ام .
در سال 1392 بنا به ادعای تعاونی جهت عدم پرداخت هزینه های ساخت و ساز اخراج شده ام.
اکنون خریدار پنجم زمین (زمین 5 دست گشته است) شکایت نموده و الزام به سند نموده است ولی تعاونی میگوید اینجانب را اخراج کرده و کس دیگری جایگزین شده است.
سوال: با توجه به اینکه وکالتی زمین را در سال 1379 فروخته ام و اینکه تمام مسولیت های زمین و حتی پرداختی های ساخت و ساز را نیز در مبایعه نامه و وکالت نامه به شخص خریدار واگذار نموده ام و تعاونی حدود 11 سال بعد یعنی سال 1392 من را اخراج کرده آیا دادگاه حکم بر محکومیت بنده و اخراج بنده از تعاونی خواهد بود یا مسولیت بر عهده خریدار که وکالت از من گرفته است خواهد بود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارند و اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

نيازمند مشاوره و بررسي ابعاد و سوابق است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر زمین را فروخته اید و خودتان ادعای روی آن ندارید حتی اگر محکم شوید هم ادعایی ندارید روی آن زمین

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می بایست موضوع فروش را به اطلاع تعاونی برسانید تا ایشان را جایگزین نمایند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به نوشته های فوق الذکر بنظر مسئولیت با شماست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ،
ظاهرا خود خریدار مسئولیت خواهد داشت
به شرطی که در قرارداد ، شرایط و جزئیات مورد معامله بیان شده باشد

و باید مشخص گردد که آیا مورد معامله زمین بوده ؟ امتیاز زمین بوده ؟ امتیاز آپارتمان بوده ؟ هزینه ساخت بر عهده چه شخصی بوده است ؟ آیا شما اجازه انتقال داشته اید ؟ آیا انتقال در شرکت تعاونی مسکن ، ثبت شده است ؟ و ...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام قابل پیش بینی نیست بستگی به مفاد قرارداد اولیه دارد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

موضوع فروش باید با اطلاع و اجازه تعاونی صورت می گرفت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مدارک و مستندات می بایست مورد بررسی قرار گیرد