مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت بی گناه

سلام وقت بخیر
پدرم بعلت داشتن شاکی و چک دادن بازداشت هستن شاکی ها استعلام گرفتن چند زمین به نام پدر من بوده در صورتی که سالها پیش زمین ها فروخته شده و مالک اون شخص دیگری هست ظاهرا سند رو به نام خودشون نزدن آیا میشه از مالک شکایت کرد که زمین رو به نام نزدن و خسارت ازشون گرفت؟
چون شاکی ها الان فکر میکنن زمینها متعلق به پدرم هست و پول میخوان در صورتیکه پدرم هیچی نداره
ممنون از جوابتون

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پدر شما می تواند دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهد حکم جلب برداشته شود و نهایتاً با تقسیط مبلغ را پرداخت کند

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر تحت این عنوان نمی توان خسارت گرفت

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

خیر چنین اقدامی نمی توانید انجام دهید برای اخذ توضیحات بیشتر می توانید مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مالکین می‌توانند اعتراض ثالث اجرایی نمایند.

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

امکان طرح دعوی علیه مالک وجود دارد.لیکن مطالبه خسارت بستگی به مفاد قرارداد دارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
مالکین جدید باید اعتراض ثالث اجرایی مطرح نمایند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی با توجه به اینکه عنوان کرده اید پدرتان در حال حاضر در بازداشت به سر می برند می توانند درخواست اعسار نمایند و بعد اثبات اعسار مبالغ را به صورت اقساط پرداخت کنند البته باید توجه داشته باشید اقدام به اعسار به معنی پذیرش مبلغ مذبور و اتهام مربوطه می باشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

باسلام اختلاف مالکین بعدی زمین و طلبکاران پدرشمادرصورتیکه بیع سابق اثبات شود بوسیله خودآنهاقابل حل هست وپدرشمانهایتادادخواست اعسارمیتوانندبدهند

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

شکات با طرح دعوای شخص ثالث می توانند این امررااثبات کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این مربوط به شکل کات می باشد آنها می توانند بروند اعتراض نمایند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این موضوع مربوط به شکر کات می باشد و و مالک زمین می تواند در صورت توقیف اموال اعتراض نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پدر شما می تواند دادخواست اعسار از پرداخت محکوم به دهد تا تقسیط شود

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود مالکین میتوانند برای رفع توقیف دادخواست اعتراض ثالث دهند