مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام
بانویی مبلغی رو از بنده بطور نقدی دریافت کرد و چون در رابطه بودیم هیچ مدرکی نگرفتم و ایشون مبلغ مورد نظر رو به مرور به حسابم واریز کرد ولی بعد از قطع رابطه مون ایشون برای آزار بنده به شورای حل اختلاف شکایت کرد و ادعای خیانت در امانت کرد و گفت که به بنده پولی داده و پولشو ندادم،بنده چون شهرستان هستم نتونستم به دادگاه برم و ایشون هم جز پرینت واریزیهاش چیزی برای ارائه به دادگاه نداشته، آیا میتونه در نبود من، بدون داشتنه مدرک کافی، مشکلی برام بوجود بیاره و حکم غیابی بگیره؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

پول را امانت نمی گذارند، لذا شکایت کیفری منع تعقیب صادر می شود ولیکن حقوقی محکوم می شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده وصف مجرمانه ندارد

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

موضوع حقوقی است و می‌تواند وجوه پرداختی را مطالبه کند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
رای دادگاه قابل پیش بینی نیست و احتمال محکومیت شما وجود . در هر حال جای دفاع دارد

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام امکان محکومیت شما به پرداخت وجوه واریزی وجود دارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا می تواند تحت عنوان خیانت در امانت اقدام کند که البته بستگی به رویه دادگاه مربوطه دارد هر چند بنظر منع تعقیب صادر خواهد شد و با توجه به اینکه جرمی قابل گذشت است خود این خانم باید اثبات کند که خیانت در امانتی واقع شده .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله اگر در جلسه دادرسی حاضر نشوید محکوم خواهید شد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دفاعی دارید بهتر است لایحه به دادگاه ارسال کنید تا محکوم نشوید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بله باید واخواهی ودلیل ارایه کنید که پول پرداختی ایشون به شمابابت دیون قبلی بوده

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

اگر اثبات نمايد بله ذيحق مي گردد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام در شورای حل اختلاف بعید نیست

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر برائت است خلاف آن و سوء‌نیت شما با ادله اثباتی باید ثابت شود در این راستا اگر نمی توانید حضور پیدا کنید از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه دهید و دفاع کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

این موضوع از مصادیق خیانت در امانت نیست

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

بستگی به نظر قاضی دارد . زیرا یکی از ادله اثبات دعوی علم قاضی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خ در امانت نتیجه نخواهد داشت ولی می تواند مطالبه وجه مطرح نماید و شما باید پرداخت مبلغ قرضی را اثبات نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مطالبه پول جنبه حقوقی دارد از موارد خیانت در امانت نمی باشد شما و ایشان هر دو میتوانید درخواست مطالبه وجه بدهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

موضوع حقوقی است و می‌تواند وجوه پرداختی را مطالبه کند.

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر دعوی حقوقی طرح کند امکان محکومیت وجود دارد.