مشاوره حقوقی رایگان - خودرو ارثی

پدرم سال 93 فوت کرده و وراث دو دختر و دو پسر و همسر و پدر ومادر دارد
وراث وکالت تام به همسر متوفی داده اند .
پدر بزرگ فوت کرده
متوفی ماشین به نامش هست حالا که سند می‌خواهیم بزنیم مادربزرگ پیری هم داریم که فرزندانش نمیزارن امضا کنه ما هم ماشین فروختیم خریدار پلاک نکرده تاریخ وکالت تمام شده باید که کار کنیم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

می بایست از طریق دادگاه محترم اقدام نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توجه داشته باشید که وکالت نامه با فوت یکی از طرفین باطل خواهد شد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت باید همه وراث موافق باشند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون پدر بزرگ و مادربزرگ از تمام ماترک ارث خواهند برد و برای انتقال اموال باید ایشان امضا و موافقت نمایند