مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت ثبتی ملک

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت وکلای محترم
اداره مالیاتهای جنوب تهران وضعیت پلاک ثبتی ......... ملک با کاربزی انباری به مساحت 40 متر مربع را از اداره ثبت اسناد و املاک تهران استعلام نموده است . اداره ثبت اسناد همان پلاک ثبتی را با وضعیت مغازه تجاری و به مساحت 15 و هفتاد و پنجصدم بنام فرد دیگری ......اعلام نموده است . آیا ممکن است اشتباه شده باشد . چون سند ملک در اختیار ناتنی بوده و از دادن سند خودداری کرده اند و تهیه برگه انحصار وراثت به چنین مشکلی برخورد شده است
ممکن است کار به دادگاه بکشد

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با توجه به این وضعیت باید اسناد و مدارک شما به همراه توضیحات کامل تر ارائه گردد قطعاً در این بین مشکلی وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام احتمال اشتباه کم است و
شما حضورا به اداره ثبت مراجعه نمایید