مشاوره حقوقی رایگان - نشتی کف سرویس بهداشتی

سلام در اپارتمان 3طبقه و در طبقه دوم هستیم کف سرویس بهداشتی طبقه سوم آب میدهد و با تذکرهای زیاد به انها درست نمیکنند و توجهی نمیکنند و میگویند ما مشکلی نداریم و برای ما هم خیلی سخت شده از نظر بهداشتی، حال سوالم این است چه کنیم و به کجا مراجعه کنیم ؟؟ و در اپارتمان بدلیل اینکه سه طبقه هستیم مدیر ساختمان نداریم. و ایا با شکایت من محکوم میشوند که درستش کنن و خسارتی میتوانم از انها بگیرم؟؟ باتشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

باید از طریق شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل کنید اگر کارشناس رسمی دادگستری تشخیص داد که علت چیست و مقصر آن همسایه هست و میزان خسارات چقدر می باشد به استناد آن میتوانید طرح دعوی کنید