مشاوره حقوقی رایگان - منتج به صدور حکم بر له یا علیه شاکی می شود؟

با سلام و احترام خدمت وکلای محترم و بزرگوار
درخواست اعمال ماده 75 پس از بررسی ، ایا منتج به صدور حکم بر له یا علیه شاکی می شود یا اینکه با دادن یک پاسخ شفاهی و یا دادن یک رسید مبنی بر اینکه دلیلی بر اشتباه قاضی وجود ندارد همانند بررسیهای اعمال ماده 79 که با دادن یک رسید، موضوع و جمع می کنند این اعمال ماده 75 هم مثل همون به شاکی اعلام می شود .

پاسخ ها :

اعمال ماده 75 اعمال ماده 79