مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با سلام و خسته نباشید. سوالی داشتم لطف کنید راهنمایی لازم را بفرمایید.
آیا با وجود طلاق باین خلع که عده هم چند ماهی است تمام شده میشود از زوجه شکایت رابطه نامشروع نمود؟
آیا با وجود توافق نامه دستی میشود اختلاف قبل توافق را دوباره در دادگاه مطرح نمود یا خیر ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

1- خیر
2- بستگی به موضوع توافق و موضوع اختلاف دارد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز اگر در ایام عده باشن میشه شکایت کرد ولی در این مورد خیر قابلیت تعقیب نداره.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر عده تمام شده باشد به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوال اولتان به نتیجه نمیرسد
منظورتان از چه نوع توافقی است؟

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هرچند اختلاف رویه وجود دارد
اما ممکن است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قتی که زوجه طلاق گرفته هیچ نسبتی باشما ندارد که بابت رابطه نامشروع ازش شکایت کنید!!