مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

سلام وقت بخیر من الان حدود 3 ماه از همسرم طلاق گرفتم حدود 1 ماه طول کشید تا حکم طلاق بیاد اما زن سابقم در اون مدت با یک پسر دوست شده پیام های زن سابقم رو دیدم الان میتونم ازش شکایت کنم حتی الان هم باهم دوست هستن شاهد هم دارم حتی پدر زن سابقم و برادر خودم ممنون میشم راه نمائیم کنید

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بله این امکان وجود دارد برای کسب اطلاعات بیشتر پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود هرچند رویه شعب متفاوت است وانگهی بله امکان پذیر است
نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام رابطه نامشروع اینکه در زمان زوجیت بوده است یا غیر زمان زوجیت مهم است کمااینکه رابطه نامشروع صرف حرف های محبت آمیز و عاشقانه رابطه نامشروع تلقی نمی‌شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر همسر شما در زمان زوجیت با شخص دیگری رابطه داشته شما می توانید شکایت کنید.
توجه داشته باشید برخی قضات بعد از ثبت طلاق،شکایت مرد را علیه همسرش قبول نمی کنند به این جهت که از نظر آنها در این شرایط مرد ذی نفع نیست و برای پرونده رابطه نامشروع باید ذی نفع شکایت کند تا دادگاه وارد رسیدگی شود.
البته اگر در دوران عده باشد قابل شکایت است.
شکایت به پرونده های رابطه نامشروع مستقیم در دادگاه انجام می شود و دفاتر خدمات قضایی ثبت نمی شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر اصولا نتیجه نخواهد داشت

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

شکایت ره به جایی نمی برد. سه طهر پس از طلاق و ان هم در صورت رجعی بودن طلاق، ذی نفع در طرح شکایت می باشید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ادله کافی برای اثبات رابطه نامشروع دارید می‌توانید تحت همین عنوان شکایت کنید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر بله اگر در زمان زوجیت اتفاق افتاده باشد امکانپذیر است صرف ارتباط مجازی را بیشتر قضات رابطه نامشروع تلقی نمیکنند مگر در پیام ها به ارتباط جنسی اشاره شده باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

قابل پیگیری است ولی نتیجه بستگی به اسناد و شواهد شما دارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با توجه به اینکه زن در مدت عده طلاق رجعی در حکم همسر زوج می‌باشد فلذا شما می‌توانید شکایت با عنوان مجرمانه رابطه نامشروع را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

ام سلمه شمس ناطری

سرکار خانم ام سلمه شمس ناطری :

با سلام
در صورت داشتن ادله ومدارک مستند و مستدل مي‌توانید شکایت رابطه نامشروع را تنظیم نمایید.

مهسا عباسی

سرکار خانم مهسا عباسی :

با سلام
شما می توانید شکایت رابطه نامشروع مطرح نمایید.لکن با توجه به اینکه در حال حاضر جدا شده اید موفقیت در این شکایت بستگی به مدارک و دفاعیات دارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

رابطه نامشروعه از جرایم عمومی محسوب می شود، هر شخصی می تواند از آن شکایت کند و مهلت شکایت از آن به مدت 5 سال پس از تحقق جرم است و همسر سابق فرد، بعد از طلاق هم می تواند از مجرم شکایت کند.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید اقدام نمایید اما شکایت شما نتیجه بخش نمی باشد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

اگر ارتباط نامشروع همسر شما در زمان

زوجیت شما بوده حق مسلم شماست و میتونید نسبت به شکایت اقدام نمایید

ضمن اینکه وقتی جدا شدید بهترین گزینه براتون آرامش بهتر است

و نتیجه ای در روند زندگی شما نخواهد داشت جز وقت گرفتن و سلب ارامش

ابراهیم پارسا مهر

ابراهیم پارسا مهر :

استان :

سلام چون طلاق
گرفته اید ذینفع نیستندلذا
نمی توانید
شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر جدا شدید به شما ارتباطی ندارد زندگی خودت را ادامه بده با او کار نداشته باش