مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

سلام. بنده ماشینی را که هم پلاک و هم سندش به نام خودم بود را بخاطر مشکلی در دفترخانه به عنوان سوری به عموی خودم واگذار کردم حتی در زیر برگه سوری هم قید کردم ولی عموی بنده بعد از مدتی با اون برگه حکم توقیف خودروی بنده رو گرفته و یکماهی خودرو در پارکینگ میباشد و گفته میخواد در مزایده بفروش برسونه. متاسفانه سند خودرو در منزل ایشان بوده. آیا این کارش خیانت در امانت محسوب نمیشه؟ از چه راهی باید وارد بشم تا جلوی این خیانت در امانتو بگیرم؟ آیا میتونه خودرویی که به نام منه رو بفروشه یا خیر؟ ممنونم خدا خیرتون بده

پاسخ ها :

یک وکیل

باید وکیل بگیرید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
باید دید بر چه اساسی ماشین توقیف شده روی آن پرونده دفاع شایسته صورت گرفته تا احقاق حق شود