مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند مالکیت

با سلام و عرض ادب. بنده یه ماه پیش یه دستگاه موتور سیکلت رو قولنامه ای دستی خریداری کردم و تمامی مدارک موتور موجود میباشد فقط صاحب اصلی سند فرد دیگه ایه و شخصی که من موتور رو ازش خریداری کردم خودش هم قولنامه ای دستی خریده و نه رسمی یا وکالتنامه. الان من تمام مدارک رو دارم ولی شماره تلفنی از صاحب سند ندارم جز یه شماره ملی که در سند قید شده . خواستم بدونم که بدون حضور صاحب میتونم برای انتقال سند اقدام کنم یا میتونم از طرف دادگاه برای پیدا کردن یا احضار کردن صاحب سند کمک بگیرم . ممنون میشم راهنمایی کنید .
منتظر پاسختون هستم ..

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بدون حضور صاحب سند که امکان انتقال سند وجود ندارد و از طریق دادگاه می توانید الزام به انتقال سند بدهید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

تمامی ایادی سابق و خود مالک موتور را خوانده قرار دهید با موضوع خواسته الزام به الزام به تعویض پلاک

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند به طرفیت فروشنده و صاحب سند بدهید کد ملی را که به دفاتر خدمات قضایی بدهید احتمالا آدرس صاحب سند را پیدا میکنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید مالک سند باشد یا وکالت رسمی بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می توانید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی به طرفیت هردو به ثبت برسانید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدون حضور صاحب اصلی سند ، امکان نقل و انتقال رسمی وجود ندارد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
می توانید از طریق دادگاه اقدام نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر به هیچ عنوان بدون حضور صاحب سند نمی توانید اقدام به انتقال سند کنید ،
از طریق دادگاه با طرح دعوی مناسب الزام ایشان را بخواهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به فک پلاک به طرفیت فروشنده و شخصی که سند به اسم ایشان است مطرح نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام چون وکالت ندارید خیر بابد دادخواست حقوقی دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست الزام به سند به طرفیت مالک و فروشنده بدهید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام خیر نمی توانید باید دادخواست الزام به تنظیم سند شکایت کنید