مشاوره حقوقی رایگان - پارک کردن خودرویی که منزل در طبقه دوم است و فاقد پارکینگ

باسلام.در طبقه دوم منزلی ساکن هستیم که فاقد پارکینگ است و طبقه اول به دو قسمت تقسیم شده و‌دو مالک دارد که یکی دارای خودرو میباشد. میگویند چون شما طبقه بالا هستید و از زمین حقی ندارید حق پارک خودرو جلو منزل را ندارید. لطفا راهنمایی بفرمایید ما که منزل 160 متری در طبقه بالا داریم به چه اندازه حق پارک جلو منزل را داریم. با تشکر فراوان

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در مورد پارک ماشین در کوچه و خیابان آنها نمی‌توانند مانع شوند بابت مزاحمت شکایت کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام جلوی منزل اگر کوچه باشد که جزء معبر عام است و در مالکیت شهرداری است و هر کس زودتر پارک کند مقدم است، و طبقه اول که مالک جلوی منزل نیست که. قصد منع شما را داشته باشد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همه شما به یک اندازه حق پارک در کوچه را دارید و همسایه طبق همکف نمی تواند مانع شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر در کوچه و شوارع عام پارک شده مشکلی نیست .

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

همسایه طبقه ی همکف نمیتواند مانع پارک شما در جلو منزل شود.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام کوچه متعلق به شهرداری است اگر مزاحمت برای دیگران ایجاد نشود قابل پارک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام گفته ایشان غیر قانونی است کوچه متعلق به عموم است و هر شخصی می تواند بدون مزاحمت برای سایرین از آن استفاده نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر منظور شما پارک در کوچه و جلوی منزل است معبر عمومی ملک شخصی کسی نیست و اگر منظور شما پارک در محوطه حیاط است به دلیل مشاعی بودن کل عرصه هیچ یک از شرکا بدون اذن سایر مالکین حق استفاده ندارد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کوچه و خیابان متعلق به عامه مردم است و کسی حق مالکانه بر آن ندارد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موارد مطروحه از جانب ایشان کاملا غلط بوده و مصداق قانونی ندارد ،
معابر عام تحت مالکیت شهرداری است و چون مشاع است تمام ساکنین آن معابر حق استفاده دارند ،
اگر ایجاد مزاحمت میکند تحت همین عنوان از ایشان شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

حق پارک در جلوی منزل متعلق به همه است وادعای ایشان بلادلیل وبیمورد است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون هیچ شخصی نمی تواند مانع پارک خودرو دیگری در کوچه گردد مگر پارک خودرو باعث مزاحمت دیگران باشد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اینگونه موارد بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود حق منع شما را ندارند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

داخل کوچه مال عمومه هرکسی پارک کند هیچکس نمیتواند مانع شود

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

کوچه جز پارکینگ منزل نیست که مالک خواست داشته باشد و کسی که زودتر پارک نماید مقدم است میتوانید شکایت ممانعت از حق نمایید