مشاوره حقوقی رایگان - ماشين

سلام وقت بخير
همسر بنده ماشيني خريده اما به نام خواهرشون زده شده من خيلي تعجب كردم ايشون در جواب ميگه مال من هس من وكالت بلاعزل دارم ...سوالم اينه چرا اينكار رو كرده و ديگه اينكه همسرم ميتونه ماشين رو بفروشه ؟وايا اگر اتفاقي بيوفته براي همسرم با توجه به اينكه ما بچه داريم تكليف ماشين چي ميشه ؟ايا اين راهي براي اينكه نخان مهريه بنده رو در صورت جدايي بدن ؟؟بينهايت ممنونم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
علت اینکار همسرتان را ما نمی دانیم ولی اگر همسرتان دست نوشته ایی مبنی بر مالکیت خود از خواهرش بگیرد در آینده مشکلی ایجاد نمی شود و یا حداقل قابل رسیدگی است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مهریه را مطالبه کنید نمی توانید ماشین را بابت مهریه مطالبه کنید.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله میتوانند بفروشند و با توجه به اینکه بنام خواهرشان است اگر فقط همین ماشین مایملک ایشان باشد برای فرار از پرداخت مهریه است احتمالا

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله برای جلوگیری از توقیف خودرو و پرداخت نکردن مهریه میباشد
اگر همسر شما وکالت داشته باشند میتوانند خودرو را بفروشند و انتقال بدهند

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام ممکن است به خاطر فرار از دین طلبکارانی که همسر شما دارد این کار را کرده باشد. وکالت با فوت یا حجر یکی از طرفین منحل می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر در هر صورت مکلف اند که مهریه را پرداخت کنند و اگر معامله صوری باشد میتواند ابطال آن را بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر دینی بر گردن همسرتان باشد ماشین قابل توقیف نیست بنابراین مهریه شما هم از طریق توقیف ماشین قابل پیگیری نیست و اگر همسرتان فوت کند وکالت باطل میشود و ماشین متعلق به خواهران میباشد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

وکالت بلاعزل مانع از اقدام خواهر برای فروش نمیباشد.وکیل و موکل هر دو می‌توانند اقدام برای فروش نمایند اما در صورت بروز اختلاف بعدی بر سر مالکیت مدارک مالکیت از جمله مبایعه نامه توسط دادگاه مورد بررسی قرار خواهد گرفت

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود منع قانونی ندارد
البته مفاد وکالتنامه حائز اهمیت است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دلیل این موضوع را باید از خود ایشان سوالم آید اما اگر حق فروش را از خود سلب نکرده باشند خود می تواند خودرو را بفروشد و در خصوص قسمت آخر سوال چیزی به فرزندان و شما نمی رسد

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

هركس مالك است بدون نياز همسر و هر شخص هر نوع تصرفاتي مي تواند در اموال خود داشته باشد و منع قانوني ندارد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

دوست عزیز تفویض وکالت در حالت عرفی و قانونی هر دو به نوعی اختیار فروش و یا انتقال به شخص دیگری و همچنین خود وکیل خلاصه میشه و در صورت فوت یکی از طرفین فسخ تلقی میشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با دلایل دیگر میتوان مالکیت ماشین را اثبات کرد

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

ممکن است جهت فرار از مهریه باشد.اگر خواهر همسرتان بفروشد کاری از دست همسرتان برنخواهد آمد مگر اینکه قرارداد یا شرط جداگانه ای موجود باشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خودرو متعلق به خواهر شوهر شما می باشد و در هر صورت جزو مایملک ایشان به حساب خواهد آمد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
علت این اقدام همسرتان فرار از پرداخت مهریه شما بوده است ،
در صورتی که همسرتان از خواهرشان وکالتی در خصوص فروش خودرو داشته باشد بله می تواند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

پلاک به نام هر کسی است او مالک خودرو مییاشد

مهدی عابدمسرورخواه

جناب آقای مهدی عابدمسرورخواه :

درود برشما
درصورت مطالبه مهریه ماشین قابل توقیف نیست و درصورت فوت ایشان از این ماشین سهمی نمیبرید چون از دارایی ایشن خارج شده

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود اگر همسرتان وکالت نامه دارد میتواند نقل و انتقال دهد اما اگر مطالبه مهریه نمایید خودرو قابل توقیف نمیباشد. ضمنا با فوت طرفین وکالت بلاعزل باطل می گردد.

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
در صورت خریدخودرو توسط همسرتون مالکیت به ایشان تعلق دارد و حق هر گونه تصرف در آن را دارد. و چنانچه بیم عدم پرداخت مهریه دارید میتوانید نسبت به توقیف اموال همسرتان اقدام نمایید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

احتمالاً جهت فرار از پرداخت مهریه در آینده است و کار بسیار اشتباهی است و خدایی نکرده در صورت فوت ایشان سند قطعی به نام خواهر ایشان بوده و مالک به حساب می‌آیند و وکالت فوراً باطل می گردد

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

وکالت مالکیت ایجاد نمیکند یعنی همسر شما مالکیتی نسبت به آن اتومبیل ندارد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا برای فرار از پرداخت مهریه اینگونه عمل نموده

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام به دلیل ندادن مهریه این کار را کرده است