مشاوره حقوقی رایگان - عدم تعویض پلاک

با سلام و احترام بنده حدودا 8 ماه پیش خودرویی رو به نمایشگاه ماشین بصورت قولنامه ای فروختم و با توجه به صحبت بنگاه دار و اعتماد به ایشان ف وکالت نامه بدون تاریخ جهت تعویض پلاک دادم.اما متاسفانه تاکنون به دلایل مختلف از انجام تعویض پلاک خودداری می کند ودر حال حاضر پلاکم رو احتیاج دارم. در صورت امکان لطفا جهت رفع مشکلم بنده رو راهنمایی بفرمایید. با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

دادخواست الزام به تعویض پلاک و فک پلاک و نهایتا توقیف خودرو دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست الزام به فک پلاک و توقیف فیزیکی خودرو را تنظیم کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید و اظهارنامه تعویض پلاک برای ایشان ارسال کنیم و سپس با در دست داشتن اظهارنامه به پلیس راهنمایی و رانندگی جهت توقیف خودرو مراجعه نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدوا از طریق اظهارنامه اقدام کنید. در صورت عدم افاقه ، دادخواست به خواسته فک پلاک را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید دادخواست الزام به فک پلاک بدهید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

دادخواست الزام به تعویض پلاک و توقیف فیزیکی خودرو بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید ابتدا اظهارنامه برای خریدار ارسال نمایید
و سپس دادخواست الزام به فک پلاک
و توقیف فیزیکی خودرو به طرفیت خریدار و ایادی بعدی اقامه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا برای ایشان اظهار نامه ارسال کنید سپس می‌توانید بابت فک پلاک اقدام کنید