مشاوره حقوقی رایگان - پس ندادن بیعانه

با سلام
من هفته پیش 400 دلار بیعانه ب دکترم دادم برای جراحی صورت ، و چهار روز مونده ب عمل، سفر کاری واسم پیش اومده و نمیتونم تا 2 ماه دیگه عمل کنم ، رفتم که بیعانه رو پس بگیرم ، منشی گفت ک پس نمیدیم و این بیعانه میمونه تا هر وقت که از سفر اومدین ، من جایی رو بابت پس ندادن بیعانه امضا نکردم ولی نمیدونم چرا اینقدر قرص و محکم میگن پس نمیدیم و وقتی گفتم شکایت میکنم گفتن برو شکایت کن و منشی خندید

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر قراردادی در بین نباشد می توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با بنده تماس بگیرید نمی توانند پول را پس ندهند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در قرارداد شما بیعانه به عنوان خسارت پیش بینی شده باشد امکان مطالبه بیعانه وجود ندارد. در عرف نیز بیعانه به عنوان خسارت پشیمانی تعیین می شود و در صورت پشیمانی بیعانه به عنوان خسارت برداشته می شود.
شما ب تر است نوبت بگیرید برای دو ماه دیگر تا مشکلی پیش نیاد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بستگی به توافقات اولیه بین شما و مطب می باشد.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر مدرک یا شاهدی نداری بی فایده است باید صبر کنی یا اینکه به سوگند ارجاع بدهی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون باید بیعانه مسترد نماید به نظام پزشکی مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظام پزشکی مراجعه نمایید مبلغ باید به شما مسترد گردد