مشاوره حقوقی رایگان - سواستفاده از کد ملی و اطلاعات هویتی و بانکی

باسلام. مدتی قبل دریک مجموعه بعنوان راننده مشغول بکار شدم و مدارکم را برای ضمانت ازم گرفتن و با گرفتن عکس تاییدیه با کارت ملی از بنده در سایت ... ایجادحساب کاربری کردند ودرحال استفاده وخرید فروش ارز دیجیتال دراین سایت با حساب کاربری من وکدملی من هستند سپس ازآنها خواستم که این کار را نکنند ایشان انکارکردند وگفتندحساب کاربری شمارا مسدود کردیم ولی هنوز درحال استفاده ازاطلاعات هویتی وبانکی باکدملی ومدارکم هستند. لذا از شما خواهشمندم بنده را درراستای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی درآینده راهنمایی کنید که باید چه راهی را پیش بگیرم وچه اقدامی کنم باتوجه به اینکه برایشان کارمیکنم وحقوقم دست آنهاست واحتمال ازدست دادن شغلم هم با شروع این اقدام میباشد. ممنونم

پاسخ ها :

مریم گنجی

مریم گنجی :

ابتدا برایشان اظهار نامه بفرستید که حساب شمارا مسدود کنند و حق استفاده از حساب کاربری و اطلاعات شمارابدون اذن شما ندارند و در صورت بوجود آمدن هرگونه مشکل مسئولیت تام به عهده ی انهاست و اگر تمکین نکردند ناچار هستید که اقدام قانونی کنید چون ممکنه عواقب بدی در انتظارتان باشد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شغل خود را ازدست بدهید بهتره تا در اینده هم حقوقها را پس بدهی وهم زندان بری ، اول به انها اطهارنامه بده اگر اداما دادند سریع به عنوان خیانت در امانت ازشون شکایت کن

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حتما اظهارنامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال نمائید و سپس دعوی مناسب تنظیم کنید تا بعدا برای شما مشکلی ایجاد نشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید خودتان ابتدا از بانک درخواست نمایید که حساب بانکی شما را ببندند و بعد حتما بلافاصله شکایت نمایید تا در آینده برای شما مشکل ایجاد نشود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام ابتدا به بانک مربوطه مراجعه نمایید و درخواست مسدودی حساب را داشته باشید و سپس اقدامات لازم را بابت شکایت به عمل بیاورید