مشاوره حقوقی رایگان - وديعه به جای اجاره

سلام روز بخير. مستاجر من هشت ماه مانده از پايان قراردادش و درخواست كرده اين چند ماه رو از وديعه كه نزد من داده اجاره كسر شود و من سئوال اين هست محاسبه اين چگونه ميشه ماهانه فقط سه ميليون تومان به من ميداد و وديعه ان چهل ميليون تومان هست.
و من فكر ميكنم اين سه ميليون كه بايد كسر بشه هیچ بايد وديعه كه به من داده تفاوت ان هم بايد كسر بشه
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

پاسخ ها :

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام اصولا بستگی به رضایت شما دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام پیشنهاد می شود حتماً در این خصوص صورتجلسه نمایید چرا که شما در مقابل مبلغ قرض الحسنه در انتها مسئول هستید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر اجاره بهای ماههای باقیمانده فقط کسر میشود

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

از مشاورين املاك عرف محل را جويا شويد

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

این موضوع را مکتوب کنید زیرا در صورت عدم تخلیه مستاجر، باید کل مبلغ ودیعه را به صندوق دادگستری واریز کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
قرارداد اجاره باید مورد مداقه قرار گیرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی صرفا به ازای هر ماه معادل اجاره بها کسر می شود که بهتر است در این خصوص صورتجلسه ای تنظیم نمایید تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری گردد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام
شما ملزم ب قبول این درخواست نیستید و در صورت قبول این مورد و عدم وجود توافق نمیتوانید مازاد یا مابالتفاوت ان را بخواهید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام مبلغ را به حساب شورای حل اختلاف واریز کنید و دادخواست مطالبه بدهید چونکه اگر خودتان برداشت کنید قادر به درخواست دستور تخلیه فوری نیستید

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بهتر است در این خصوص صورتجلسه ای تنظیم نمایید تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری گردد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام نوشته مکتوب از او دريافت کنید تا بعدا موقع تخلیه مشکل ایجاد نشود

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
طبق ضمانت اجراهای عدم پرداخت اجاره بها در قرارداد عمل کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام دادخواست تخلیه مطرح نمایید اگر در قرارداد شرط شده باشد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

هر چه در قرار داد نوشته عمل شود

حبیب اله باقری

جناب آقای حبیب اله باقری :

سلام این یک توافق بین شماست . ولی قطعا باید مکتوب کنید به گونه ای که موقع تخلیه مستاجر به مشکل نخورید. ضمن اینکه 40 میلیون ودیعه بابت وثیقه ی اجاره نیست بلکه بابت ما به التفاوت اجاره بها و قیمت واقعی اجاره هست .یعنی خانه ای که 6 میلیون اجاره اش هست تبدیل میشه به 100 م ودیعه و 3 میلیون اجاره بر مبنای صدی 3 مثلا.ضمنا اگر الان اجاره را به کمتر توافق کنید و مستاجر تصمیم به تمدید بگیرد طبق بخشنامه به مشکل خواهید خورد .خواستید میتونید برای راهنمایی کامل تر با بنده تماس بگیرید.

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود فقط اجاره بها کسر میگردد حتما مکتوب نمایید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
به ازای هر ماه اجاره باید از مبلغ ودیعه کم شود که مجموعا 24 میلیون تومان از مبلغ ودیعه باید کسر گردد

رسول خیابانی

جناب آقای رسول خیابانی :

سلام.مبلغ ماو التفاوت اجاره بها کسر خواهد شد
حتما با حضور شهود این موضوع را مکتوب کنید.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اجاره ماهانه را به ازای این 8ماه از بدی حکم کنید و آن را صورتجلسه نمایید تا هنگام تخلیه مورد اجاره با مشکل مواجه نشوید

سیدمجتبی علوی

جناب آقای سیدمجتبی علوی:

سلام و عرض ادب از بابت اجور معوقه می‌توانند دادخواست اجور معوقه مطرح کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورت قبول اعسار زوج،صدور حکم جلب منتفی است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بنظر مطابق شروط ضمن عقد اجاره که تهاتر با ودیعه بلامانع اعلام شده است حتما طی صورتجلسه ایی از ودیعه کسر نمایید در غیر اینصورت با چالش مواجهه خواهید شد