مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی گواهینامه

سلام. بنده سال 1401 ثبت نام کردم برای گواهینامه موتور رفتم پزشک قبول شدم اما دکتر بهم گفت تو سیستم چند سال پیش پرونده پزشکی ارجاع شده به کمیسیون پزشکی بیمارستان سجاد چون من سال 99 درخواست داده بودم برای گرفتن گواهینامه ماشین بی دلیل زده کمیسیون چون هیچ جیز او لیست ثبت نشده من نه خالکوبی دارم نه اعصاب روان نه چشم ضعیفه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام نظر کمیسیون پزشکی در اینجا ملاک میباشد و قابل اعتراض است

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام ب کمیسیون مراجعه و درخواست گواهی تایید سلامت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید از اعصای کمیسیون پزشکی سوال کنید که علت چی بوده

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سوال شما حقوقی نیست

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود نظر کمیسیون متبوع است.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

از طریق کمیسیون پزشکی مربوطه پیگیری نمایید اگر مشکلی نباشد تایید میشود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کمیسیون مربوطه صالح به اظهار نظر قطعی است

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

سوال شما حقوقی نیست جوابی هم اگه دریافت میکنید از سر لطف دوستان است از کارشناس مربوطه سوال بفرمایید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

به هر روي نيازمند رسيدگي است