مشاوره حقوقی رایگان - دریافت مهریه در طلاق

باسلام و احترام
همسرم مالی زیاد نداره و فقط یک ماشین ریو داره و یک آپارتمان واقع در کلاردشت که نصفش به نامش هست به متراژ80 متر که 4 ساله خالیه و کارمنده در خانه ای که به نام من هست زندگی میکرد و الان 4ماهه قهر کرده رفته و بی مسئولیته و هزینه پسر18 سالمم نمیده و‌همه چیو گردن من انداخته. آیا برای دریافت مهریه ام که250 سکه است میتونم اقدامی کنم که موفق آمیز باشه؟یا با این قانون جدید کاری نمیتونم انجام بدم؟اگرزوج اعسار بده کاری میشه کرد برای گرفتن مهریه؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون خودرو جز مستثنیات دین محسوب نمیشود و قابل توقیف است ولی 1/2 خانه مسکونی جز مستثنیات محسوب می‌شود و قابل توقیف نیست مگر با شرایط خاصی

و اگر خانه زوج ، محل زندگی مشترک زوجین نباشد از بابت مهریه قابل توقیف است و زوجه میتواند
درخواست مزایده ملک را نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به توضیحات شما بر شما می توانید اقدامات متنوعی انجام بدهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد
یک منزل متناسب با شان مستثنیات دین شناخته می‌شود و قابل توقیف نیست مگر قیمت گزافی داشته باشد...

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید ماشین زوج را توقیف کنید .
منزل سه دانگ را نیز با توجه به اینکه خالی است می توانید توقیف کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید
نصف آپارتمان مذبور و خودرو قابل توقیف است
با بنده در ارتباط باشید تا موارد لازم طی مکالمه تلفنی به شما گفته شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله میتوانید ان ماشین و خانه کلاردشت را توقیف کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اقدام کنید نتیجه میدهد . برای مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیرید