مشاوره حقوقی رایگان - قطع انشعاب آب واحد بدهکار

باسلام و احترام بنده ساکن یک مجتمع 200واحدی هستم در شهید کشوری . پارکینگ و انباری اینجانب تحویل نداده شده است و بنده مبلغ 3میلیون شارژ عمرانی نداده ام تا وقتی که انباری و پارکینگ بنده را تحویل بدهند.ولی شارژ ماهیانه خودرا داده ام. بنده دارای 2فرزند کوچک 6و3ساله هستم و امروز صبح هیئت مدیره آمده است انشعاب بنده را قطع کرده اند و مشکلاتی برای اینجانب بوجود آورده اند آیا حق چنین کاری را داشته اند؟ میخواهم از دستشون شکایت کنم ؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید؟ با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می‌بایست دادخواست الزام به تحویل پارکینگ و انباری علیه مالک قبلی یا سازندگان مجتمع ارائه می نمودید نه اینکه شارژعمرانی رانپردازید
اگر هیئت مدیره بدون حکم دادگاه اقدام به قطع انشعاب نموده اند می‌توانید دادخواست ضرر و زیان و شکایت کیفری قطع انشعاب علیه ایشان نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام در صورتی که اساسنامه هیئت مدیره این موضوع را تصویب نموده باشد و شما بر خلاف مقررات آن اقدام نموده باشید بله

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر قبلا به شما اطهارنامه داده اند حق داشته اما اگر اطهارنامه نداده حق نداشته

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که حق شارژ را پرداخت نکنید بله ممکن است.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

بله مطابق قانون تملک آپارتمانها و آیین نامه اجرایی آن مدیر ساختمان نماینده ساختمان محسوب می گردد ولیکن برای انجام این اقدام باید قبلاً اظهارنامه برای شما ارسال کرده باشد اگر اظهارنامه سال نکرده است اقدام ایشان خلاف قانون بوده و شما می توانید تحت عنوان قطع انشعاب به شکل غیر مجاز و ممانعت از حق از ایشان شکایت نمایید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با توجه به اینکه شما حق انشعاب را نپرداخته اید در صورتی که از قبل در این خصوص اظهارنامه ای برای شما ارسال نموده باشد قانونی است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر هیئت مدیره بدون اطلاع قبلی چنین کاری کرده اند میتوانید دادخواست ضرر و زیان دهید و بابت پارکینگ و انباری از مالکین دادخواست تحویل ان را دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر طبق قانون ، هیات مدیره ساختمان بدون دستور مقام قضایی ، امکان قطع انشعابات را نخواهد داشت و حتما باید ابتدا برای شما اظهارنامه ارسال نماید

شما باید ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و سپس شکایت ممانعت از حق را مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

در صورتی که از قبل در این خصوص اظهارنامه ای برای شما ارسال نموده باشد قانونی است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
انباری و پارکینگ توسط چه کسی باید تحویل داده می شد ؟ فروشنده یا سازنده یا....؟

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تامین دلیل نمایید و شکایت ممانعت از حق بدهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام در صورت عدم پرداخت شارژ و هزینه های جاری بله چنین حقی وجود داشته است