مشاوره حقوقی رایگان - ملاک در قولنامه حدود اربعه است یا متراژ زمین مورد معامله

سلام،، زمینی از طرف شرق به راه اصلی، غرب منزل مسکونی همسایه، شمال زمین دولتی، و از سمت جنوب به خیابان،،، به مساحت 650 متر،، این زمین به متراژ 525 متر به غیر واگذار شده اما در ضلع شرقی آن حدود 225 متر از ملک موجود هست، با توجه به اینکه در سند واگذاری شرق به راه اصلی گفته شده و از طرفی متراژ مورد معامله 526 متر هست فروشنده میتواند ادعای زمین باقیمانده در ضلع شرقی رو داشته باشه؟ ضمنا 525 متر کلا ساختمان اداری و مسکونی بنا شده است.

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
مشخصات و متراژ ملک همان است که در قراردادتان ذکر گردیده و اگر موقع تحویل کمتر باشد میتوانید فسخ نمایید