مشاوره حقوقی رایگان - درخواست صدور احراز تخلف استانداری تهران مبنی بر جلوگیری از نقل و انتقال اسناد مالکیت رسمی بدون دادگاه

با سلام واحترام
نظر به نامه ارسالی از استانداری تهران در سال 1384 به ثبت پیروزی کلیه املاک پلاک ثبتی 4481 بدون حکم قضایی بازداشت شده است و حقوق مالکانه مالکان و ذینفعان تضییع شده است از آنجا که بنده در سال 1370 با قرارداد مبنی به خرید سه دانگ از زمین پلاک مزبور به متراژ 150 متر و شرکت در ساخت زمین هنوز نتوانسته ام به حق خود برسم حال چگونه میتوان احقاق حق کرد؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
استاندار بدون حکم قضایی حق دستور توقیف ندارد باید از اداره ثبت نامه دستور توقیف را رویت کرده و چنانچه به موجب دستور استاندار باشد به دیوان عدالت شکایت کنید

عادل بابایی

عادل بابایی :

دستور توقیف صرفا از طریق مراجع قضایی صادر میشود احتمالا در پرونده شما هم استانداری از دادگاه دستور توقیف گرفته است و صرفا حق اقدام ندارد
می بایست پرونده مطالعه شود تا دقیق تر بتوان راهنمایی کرد ...توصیه میکنم وکیل بگیرید