مشاوره حقوقی رایگان - زمین واقع در طرح تعریض خیابان

زمینی دارم به متراژ378متر داخل شهر با کاربری بایر الان نزدیک15سال هست که در طرح تعریض گذربندی در اولویت سوم است شهرداری مراجعه کرد م برای پروانه که گفت نمیشه باید مصالحه کنی با‌توجه به این که تمام زمین من بجز 43متر اونهم به صورت مثلث باقی میماند وبقیه در خیابان واقع خواهد شد واون 43متر مثلثی ارزش ساختن نداره وبا توجه به این که تمام زمین رو شهرداری بر میداره که جواز تجاری43متر رو بده من نمیخوام مصالحه کنم وبهای زمینم رو میخوام ماعوض هم نمیخوام چکار باید بکنم‌راهنمایی کنید لطفا واینکه می‌توانم چون طرح 15ساله اجرا نشده زمین رو از طرح برای ساخت در بیارم ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر سند رسمی دارید از شهرداری شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام موضوع اراضی متصرفی توسط شهرداری ها و مطالبه بهای اراضی از شهرداری تخصصی میباشد
شما باید دادخواست مطالبه بهای ملک طبق نظر کارشناس رسمی اقامه نمایید و درخواست کارشناس نمایید

طبق قانون اگر مقداری از زمین در طرح های عمرانی شهرداری باشد و مقداری از زمین در طرح نباشد شما نمیتوانید شهرداری را مکلف نمایید که شهرداری بهای تمام زمین را به شما پرداخت نماید ولی شما از بابت مقداری از زمین که در طرح عمرانی نمیباشد میتوانید مطالبه خسارت و کاهش ارزش زمین را نمایید جهت مشاوره میتوانید تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز به بررسی مدارک و مستندات مربوطه است‌.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

می‌توانید به طرفیت شهرداری شکایت نمایید بهای آن زمین ها را به جز آن 43 متر دریافت نمایید با ارجاع به نظر کارشناسی

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک شما باید رویت شود اقدامات شهرداری را باید سنجید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام مدارک و مستندات نیاز به بررسی بیشتر دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید اسناد مالکیت و مستندات طرح رویت و بررسی کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد