مشاوره حقوقی رایگان - کاربری مقدار زمین در مسیر تعریض خیابان جهت تعیین بهای روز آن

با سلام و تشکر. از زمین ملک اینجانب (کلا 116 متر زمین و شامل 30متر مغازه موجود قدیمی فاقد پروانه و 86 متر زمین ) مقدار 7 متر مربع در مسیر تعریض خیابان 16 متری به 20 متری قرار گرفته است. در سند قدیمی اولیه ملک درج شده" سه دانگ یک باب منزل مسکونی" و در سند شش دانگ جدید صادره از مسیر قانون ساماندهی و حمایت از تولید و عرضه مسکن..درج شده "محوطه مشتمل بر یک دربند مغازه" در طرح هادی قبلی و طرح تفضیلی مصوب شهر "کاربری زمین تجاری "می باشد. سوال: مقدار زمین در مسیر جهت واگذاری به شهرداری با کدام کاربری قیمت گذاری میشود ؟ در صورت امکان مستندات قانونی را در نمایید خیلی ممنون .

پاسخ ها :

زمین در طرح تعریض خیابان زمین در طرح زمین