مشاوره حقوقی رایگان - مشاوره و استرداد زمین

آیا میتوانم از خواهرم که مادر مریضمان را که طبق نظر پزشک میبایست از امکانات پزشکی بر خوردار وزیر نظر پزشک باشد را از شهر محل سکونت ایشان خارج و به روستای دوری که بدون امکانات پزشکی وتا نزدیکترین بیمارستان 70کیلو متر فاصله داشته مهاجرت کرده در صورتی که در روستای فوق نه مادران ونه خواهرم هیچگونه ملک مسکونی نداشتند و صرفا مادرم چند قطعه زمین موروثی از پدرش به وی ررسیده بود داشتند و خواهرم با ترفندی که این املاک را از چنگ مادرم خارج وتصاحب کند مادر مریض را به آن روستای بدون امکانات وسرمای شدید و منطقه بدون امکانات پزشکی برده و اظهار میدارد که زمین مذکور را از مادر خریداری کرده است در صورتی که هیچ‌یک از خواهر وبرادران اطلاعی از خرید ایشان ندارند و مادرم بعد شش ماه مهاجرت به آن روستا بعلت سرما وعدم امکانات پزشکی فوت نمودند ودر زمان حیات هم چیزی از فروش زمین به خواهرم نزده بود . چگونه میتوانم از خواهرم شکایت و زمین را پس بگیرم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید

و بعد دادخواست تقسیم ترکه به طرفیت تمام وراث مطرح نمایید تا اگر خواهر شما مدعی خرید ماترک میباشد اسناد خود را ارائه نماید و سپس بعد از ارائه این اسناد ، دادخواست مناسب مطرح نمایید و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست ابطال سند به دلیل محجور بودن مادر البته اگرمدارک و شهودی دال بر محجور بودن وی دارید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا دادخواست اثبات حجر مادر و سپس دادخواست ابطال معامله به علت حجر را تنظیم کنید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

پس از اخذ گواهی انحصار وراثت دادخواست تحریر ترکه بدهید اگر خواهرمدعی حق شد دادخواست ابطال سند بدهیداگرزمینهاسندرسمی دارند

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام دادخواست متناسب و دفاعیات مناسب میطلبد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بدوا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید دادخواست‌ حقوقی بدهید و ادله خود را ارایه دهید درضمن معامله کردن اطلاع رسانی کلی لازم نذارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی مدارک و مستندات و گفتگوی متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد