مشاوره حقوقی رایگان - سوال قضایی

اﺑﻟا ﻏیـہ عـل‍‌‌یه شما ﭘﻳ‌ﮔﻳﺭ‌ی:
https://senasde.com
سلام با شماره ایرانسل این‌ پیام‌ برام‌ اومد منم زدم رو لینک اطلاعات خواست کد ملی و شماره همراه
ونام ونام خانوادگی خواست بالاش نوشته بود. قوه قضاییه منم اطلااات رو وارد کردم بعد گفت اپلیکیشن عدالت نصب کنید ولی نصب کردم باز نشد حذفش کردم الان میترسم‌سایت کلاهبرداری باشه چکار کنم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید?

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

چی رو راهنمایی کنیم هرگونه ابلاغ قضایی از سرشماره عدالت ارسال می شود نه از شماره ایرانسل شخصی .کلاهبرداری بوده .میتونید به فتا گزارش کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تمامی پیامک ها از سوی قوه قضائیه تنها با سرشماره عدل ایران به انجام میرسد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه در دام کلاهبردار افتاده اید
تمامی پیامک های ابلاغیه از سرشماره ADLIRAN ارسال می شود
از کی تا حالا قوه قضائیه شماره ایرانسل استفاده می کنه ...
سریعا تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید و موضوع را به پلیس فتا گزارش نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کلاهبرداری بوده خوب کاری کردی حدفش کردی حسابهای بانکی تو چک کن

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ابلاغیه قضایی صرفا از طریق سایت عدل ایران ارسال میشود که لینک ندارد و پرداختی نیز ندارد در غیر این صورت سایت مذکور مورو تایید نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله این پیام از طرف قوه قضاییه نیست و پیام ارسالی جعلی است.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

قطعاً کلاهبرداری است شما حتماً این موضوع را با پلیس فتا در میان بگذارید و به هیچ عنوان وارد آن سایت نشوید و حساب بانکی که مربوط به آن هست را مسدود کنید توجه داشته باشید هر گونه ابلاغیه قوه قضاییه با پیامک با سرشماره انگلیسی عدل ایران برای شما ارسال خواهد شد