مشاوره حقوقی رایگان - پیامک ابلاغیه از طریق برنامه بله

دیروزبرام پیامک ازبرنامه بله اومدکه پرونده شمابه جرائم ملی ارجاع داده شدواگرابلاغو بازنکنید حکم جلب صادرمیشه ومنم باواردکردن نام و نام خانوادگی وکد ملی خواستم ابلاغیه روببینم بعدبایدلینکو دانلودمیکردم اما گوشیم اجازه ورود به سایتونداد .بعدفهمیدم که کلاهبرداری بوده حالامیخوام بدونم میتونن ازاین طریق کارت بانکیموهک کنن وخالی کنن

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی متاسفانه هیچ چیزی بعید نیست ، موضوع را به پلیس فتا گزارش نمایید ،
در نظر داشته باشید تمامی پیامکهای ابلاغیه از طریق سامانه ثنا با سر شماره Adliran پیامک می شوند و باقی موارد جعلی است

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

پیام‌های قوه قضائیه از طریق سامانه ثنا ابلاغ میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

کلاهبرداری بوده ابلاغیه‌ای سامانه از ایران فقط با همین سرشماره زبان انگلیسی برای شما ارسال خواهد شد شد به عنوان واحد آن لینک نشوید و موضوع با پلیس فتا شماره096380 اطلاع دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که هنوز اقدام به پرداخت مبلغی نکرده باشید امکان خالی شدن حساب وجود ندارد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

چون گوشی شما اجازه ورود به سایت را نداده خیر اما هوشیار باشید ابلاغیه فقط از سرشماره عدل ایران می آید و هیچگاه لینک نمی دهد و کدملی و..نمی خواهد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

خیر اگر دانلود نشده امکان هک حساب شما وجود ندارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام کلاهبرداری است به پلیس فتا مراجعه نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و از طریق پلیس فتا پیگیری کنید.

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما این موارد قطعاً کلاهبرداری است و از هیچ سامانه اینترنتی برای شما ابلاغیه ارسال نمی شود بلکه سامانه پیامکی است و سرشماره آن نیز مشخص است

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
اگر وارد درگاه بانکی جهت پرداخت مبلغی نشده باشید خیر

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگروارد نشدی خیر با این حال حسابهای بانکی خود را بررسی کن

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله
سريعا رمز بانك را عوض نماييد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

از طریق پلیس فتا پیگیری کنید

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام ؛
با توجه به عدم دانلود و عدم ورود به سایت ، بعید است مشکلی ایجاد شود ؛ به خاطر داشته باشید که پیامکهای مربوط به دادگستری با نام Adliran برای شما ارسال خواهد شد و سایر پیامکهایی که با این سرشماره نیست ، جعلی و ارتباطی با دادگستری و ابلاغ ندارد .

مرضيه  ميرزاخاني

سرکار خانم مرضيه ميرزاخاني :

سلام نسبت به کارت بانکی سریعا به بانک مراجعه وپیگیری کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

فقط از طریق عدل ایران ابلاغ میشود موضوع را به پلیس فتا گزارش کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . اگر مشخصات کارت خود را وارد نکرده اید بعید است و لی ممکن است گوشی تان را هک کنند . بهتر است به بانک مراجعه و رمز های اول و دوم تغییر دهید . در ضمن ابلاغ قضایی و هرگونه پیام از سوی قوه قضاییه فقط ازطریق پیامک با نام انگلیسی ADLIRAN ارسال می شود و بقیه جعلی است .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه دانلود نشده خیر از طریق فتا پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قابل پیش بینی نیست اگر کد پیامک شده به شما را خواستند یا اپلیکیشن خاصی را خواستند که نصب کنید کد را ارسال نکنید و اپلیکیشن را نصب نکنید

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام پیام‌های قوه قضائیه از طریق سامانه ثنا ابلاغ میشود

فرشید محمدزاده عربلو

جناب آقای فرشید محمدزاده عربلو :

با سلام در صورت ارسال مدارک هویتی این امکان هستش باید موضوع را از طریق مراجع قضایی و پلیس فتا پیگیری کنید.

مرتضی کردی

جناب آقای مرتضی کردی :

با سلام بله متاسفانه امکانش وجود دارد ولی با طرح شکایت قابل پیگرد می باشد.

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

تمامی ابلاغات از طریق سر شماره adliran به صورت پیامک می آید. به پلیس فتا گزارش دهید