مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

اَٰبلاغیه اِلکترونیکی شماّره ........ در حساب کاربری شما در سامانه اٌِبلاُغ قرار گرفت. تاریخ اٌبلاغَ 1402/08/08
مشاهده در سایت رسمی:...
s-1.org/S
سلام و عرض ادب این برام اومده نمی دونم چیه

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

به سامانه ثنا مراجعه و ابلاغیه را مشاهده نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به سایت عدل ایران مراجعه وابلاغیه را با کدملی ورمز ثنا مشاهده کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به سایت adliran.ir مراجعه نمایید و از قسمت ابلاغیه ها این ابلاغ را مشاهده کنید . در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر یا دانلود ابلاغیه تماس بگیرید

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام ابلاغیه دادگاه را از طریق سامانه عدلیران باید باز کنیدتا موضوع ابلاغ مشخص گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که با سر شماره عدلیران پیامک داده نشده باشد این پیام جعلی است و به قصد کلاهبرداری ارسال شده است.

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

اگر از سرشماره ADLIRN پیامکو گرفتین که باید از کافی نت ابلاغیه رو بگیرین اگر با شماره دیگه ای پیامکو گرفتین میخوان حسابتونو خالی کنن و کلاهبرداری هستش

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر از طرف عدلیران آمده است به سیستم صنای خود مراجعه کنید در غیر این صورت اهمیتی ندهید

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر به هیچ وجه کلیک نکنید جعلی است

نازنین نبی زاده

سرکار خانم نازنین نبی زاده :

سلام وقت بخیر به هیچ عنوان کلیک نکنید جعلی است ابلاغیه فقط از سایت با سرشمارهadliran ارسال میشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابلاغ از طریق سامانه عدل ایران پیامک‌می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

به سامانه ابلاغ در سایت عدل ایران مراجعه کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
روی لینک کلیک نکنید
ابلاغ از سر شماره ADLIRAN ارسال می‌شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابلاغ الکترونیکی در ثنا شما اومده سامانه خدمات قضایی مراجعه نماید